torsdag 23. juni 2011

en uventa sving

Etter Koh Phangan reiste vi til Koh Tao, vi fikk satt fra oss bagasjen og ete en kjapp lunsj for vi endelig tok oss turen inn paa legesenteret. Dei siste vekene har vi begge hatt betente saar, paa leggane. Vi har provd iherdig aa rense og holde dei reine, men det var tydeligvis ikkje nok. Vi fikk streng beskjed om aa vere forsikige med infekjsoner i Asia, og legen satte oss begge paa antibiotika og bandasjerte oss opp. Men vi greide ikkje aa syns synd paa oss sjol ettersom ei anna jente laag rett ved sida av oss og hylte og skreik. Ho hadde faatt betente brannsaar og maatte skjere vekk store deler av huda paa leggane. Begge satt der med taare i augene, ikkje paagrunn av vaare saar men fordi det saag helt forferdelig ut aa vere ho jenta akkurat da.
Vi hadde tenkt aa dykke, bade og vere i aktivitet paa koh tao, men etter legen sin anbefaling var ikkje dette mulig. Reisa vaar tok derfor en ny retning, eller en liten sving. Heilt impulsivt bestilte vi oss billetter med buss og baat, og var i Bangkok dagen etter. I gatene i Bangkok har vi ikkje gaatt ubemerka forbi, folk snur seg og spor om vi har vert i motorsykkelulykke (ettersom det sikkert er ganske vanlig i denne trafikken).

No har vi vert tre dager i Bangkok, og dagene har vi for det meste tilbragt i dei mange og massive kjopesentera. kveldane har vi brukt paa kveldsmarkedet i gata der vi bur. her har vi ete god gatemat og funne billige kupp! I gaar var vi og paa kino og saag Hangover 2. Naake som var ekstra morsomt ettersom filmen er filma i Bangkok, saa vi kunne nesten kjenne oss litt igjen! Halvveis uti reklamen for filmen starta opplevde vi naake nytt. Plutselig reiste alle seg opp og det saag ut som dei skulle gaa, men istedenfor stilte dei seg opp og var heilt stille. Vi maatte jo berre gjere det samme, og fikk med oss saapass at vi royste oss for kongen, og saag paa en kortfilm om han og utviklinga i Thailand. merkelig! tenk om vi skulle royst oss for kong Harald for kver kinofilm vi saag heime?

Vi motte og paa Ingvild og Ole i en liten time for dei tok bussen til Koh Tao. Det vart rart og kjempekjekt aa sjaa dei igjen, og det er merkelig at det er nesten 5 mnd sida vi saag dei sisst. No om en time blir vi henta opp, og skal ta bussen ned igjen til Koh Tao. Der skal vi vere ilag me dei i 6 daga, og forhaapentligvis kan vi bade og dykke da :) Vi gleda oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar