onsdag 11. mai 2011

Bula Bula!

Paa dei tre dagane i Noosa laag vi litt paa stranda, gjekk ein lang gaatur i ein nasjonalpark og feira bursdagen til Guri natt til 9 mai. Paa den lange gaaturen hadde vi veldig store forhaapningar om aa sjaa ein koala, sidan vi blei garantert det av fleire lokale. Vi kikka og kikka og kinken kom, men det einaste som dukka opp var gamle nakne menn. For under gaaturen gjekk ruta gjennom ei nudiststrand, noko som verken var skilta eller innformert om. Daa vi var kome oss av nudiststranda kom det ein mann bort (paakledd) og slo folge med oss eit kvarterstid. Han informerte oss om at dette var hans lokale strand som han tilbrakte tid paa fleire gangar i veka. Heile situasjonen var litt merkelig og klein, saa vi endra rett og slett temaet til norsk natur og temperatur.
              Det blei desverre ikkje noko surfing sidan havet hadde bestemt seg for aa veare panneflatt. Sa vi var ikkje noko skills aa vise fram naar vi kjem heim.
               Natt til bursdagen til Guri feira vi i baren paa hostellet, klokka tolv kom Ingeborg smilande, med eit lite kakestykke med to lys. Dei ti andre lysa og resten av kaka hadde desverre fallt av paa vegen. Guri fekk ogsaa ei rosa krone og sloyfeband rundt skuldra. De kan tru ho folte seg kul da vi drog til ein av uteplassane i sentrum. Tidlig om morgonen den 9 mai tok vi buss til Brisbane, vi fekk slengt sekkane vaares ved to senger paa hostellet, og deretter tok Ingeborg Guri med paa spa. Vi satt ein halvtime i infraraud badstue, etterfulgt av kroppsskrubb, full kroppsmasasje og vichydusj. Og i tillegg blei Guri smurt inn i sjograskrem og pakka inn i solvfolie. Vi avslutta spa-en med fotbad og te. Rundt middagstid tok Ingeborg med Guri paa ein fin italiensk restaurant. Der aat vi ein fantastisk lammesteik og sjokoladefondant til dessert. Vi rulla ned til ein kino/casino og spelte airhockey, dansa paa dansematte, kjopte poppcorn og saag ein romantisk jentefilm. Saa klart visste ikkje Guri noko om kva som skulle skje denne dagen. Daa vi kom tilbake paa hostellet blei vi litt sjokka naar vi saag at sekkane vaares var flytta vekk og det laag to andre i sengene vaares, litt frekt. men man kan no ikkje klage for masse naar vi hadde hatt en saa fin dag!

                




 I gaar tok vi flyet til Fiji, vi blei mott av ein kolosal varme, syngande fijimenn og dei mannlige arbeiderane innfort skjort og magebelte, haha!! I dag har vi bestilt oss baatbillett til ein av oyene, der skal vi veare i tre dager, saman med Martine og Paal fra Guri sin folkehogskule. Videre har vi bestilt eit sjudagers bulapass, som gjer at vi kan hoppe av og hoppe paa ei rekke oyer. Blir spennande! No har vi nett kome tilbake fra ein indisk restaurant, vi tok med oss england (som vi ikkje hugser namnet paa, som ogsaa var livredd for padder og frosker paa vei til restauranten, pingle) . God mat, men midt i maaltide oppdaga Guri ei mus som luska rundt paa golvet. Vi kankk saman i latter, men ville ikkje fornerme servitoren med tanke paa at vi var dei einaste gjestane, lurer paa kvifor?
Legg merke til menna med skjort!!!
Her i landet har dei drive-thru bottle shop

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar