fredag 18. februar 2011

Safari

I Kenya er feiringa av valentine`s day nesten storre enn nyttarsafta. Og ettersom vi verken hadde date`s , og ikkje hadde lyst paa en klein kveld med masse ballonger og styr, og heller ikkje ville gi grunnlag for missforstaleser ( homofili kan straffes med opptil 14 aars fengsel), bestemte vi oss for aa tilbringe denne dagen ilag med afrikas ville dyr og natur. Safari, here we come! Vi kjorte til Tsavo-east nasjonalpark, og naake av det forste vi saag var to Cheetah`s (et kattedyr prikk likt leoparden, men som likevel er et anna dyr) som drakk vann fra en dam midt paa veien vi kjorte fra. saa vi var berre et par meter unna! Det var merkelig aa sitte i en safaribil og obserevere og sja paa alle giraffane, zebraer,bavianer, vortesvin(pumba`s), gaseller og lover som streifet forbi.
Vi hadde nok meldt oss paa en litt meir luksurios safari enn vi hadde trudd, for maaltida og oppvartninga var fantastisk! Vi budde paa et reservat som var bygd paa paaler (kan minne litt om kardemommeby)
rett ved siden av et stort vannhull. Saa mens vi drakk husets vin og spiste middag, kunne vi ogsaa nyte synet av 300 buffaloes.
Paa vei tilbake fra safarien blei vi brakt til en Masai-landsby (stammefolk i Afrika). der fikk vi sjaa en dans der dei hoppa opp og ned, og saa blei vi vist rundt i landsbyen. Fint konsept, men blei dessverre berre en klein og dyr opplevelse. men men :)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar